BrandsStick


Mercatorstraat 16 9100 Sint-Niklaas
033361550 Klik om te bellen

Over BrandsStick

Waarom is BrandsStick de beste keuze voor jou?

Het team van BrandsStick biedt u een persoonlijke service, 24 uur op 24 uur en 7 dagen op 7. Al onze producten worden aan de scherpste prijzen aangeboden. Vindt u een van onze producten elders goedkoper terug, dan passen wij onze prijs graag aan. Bovenop een persoonlijke service, de beste kwaliteit en de scherpste prijzen, krijgt u er steeds een gratis grafische opmaak en een gratis levering bovenop. Vele van onze items zijn tevens zeer snel leverbaar.

Meer over BrandsStick:

BrandsStick is geen onbekende in de wereld van relatiegeschenken en grafische vaardigheden. Wij werkten reeds samen met een heleboel grote ondernemingen en P.R.-agentschappen over de ganse wereld. Wat ooit begon met op maat gemaakte USB-sticks (usbconcept.eu) en powerbanks (powerbank.eu) breidde zeer snel uit naar een gamma van meer dan 30.000 artikelen waarbij het accent vooral op 'ecologisch' wordt gelegd. BrandsStick staat ook elk jaar een deel van haar opbrengsten af aan een goed (en betrouwbaar) doel. Ons team gaat verder prat op behulpzaamheid, discretie en een uitmuntende service.

Wat kan BrandsStick je bieden?

BrandsStick is van alle markten thuis. Of het nu gaat over promotiekledij, ecologische gadgets, beursgeschenken, schoolartikelen of de laatste gepersonaliseerde technische snufjes, we hebben het allemaal in huis voor u. Sinds februari 2020 biedt BrandsStick ook een zeer uitgebreid gamma aan gecertificeerde veiligheidsartikelen aan. Voor handgels, mondmaskers, handschoenen ... kunt u tevens bij ons terecht.

Wie gingen je voor?

Ons team streeft een contact op maat van de klant na. Met sommige klanten onderhouden we een zeer meedenkende en gemoedelijke band, andere klanten kiezen voor een zuivere zakelijke en correcte afhandeling van hun vragen en bestellingen. Wij passen ons graag aan. BrandsStick biedt haar diensten al meer dan 20 jaar wereldwijd aan en heeft o.a. kantoren in België (Sint-Niklaas en Grimbergen), Engeland, Italië en Nederland.

Foto's

BrandsStick linnen tas

BrandsStick in het kort

Relatiegeschenken met eigen logo

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Logo BrandsStick

BrandsStick

BrandsStick


Mercatorstraat 16 9100 Sint-Niklaas
033361550 Klik om te bellen