promo-textiel by Lorri


Kongostraat 33 8820 Kuurne

Over promo-textiel by Lorri

Waarom is promo-textiel bv de beste keuze voor jou?

Promo-textiel bv is een no nonsense bedrijf uit West-Vlaanderen (België) met een directe aanpak. Binnen de 24 h een concrete offerte met correcte leveringsdatum en een scherpe prijs. Bezoek in toonzaal enkel mogelijk op afspraak.

Meer over promo-textiel bv:

Promo-textiel is sinds 2007 een betrouwbare partner voor alle bedrijven en verenigingen die op zoek zijn naar betaalbare kleding met opdruk. Sinds 2015 werd de afdeling gepersonaliseerde kleding uitgebreid met een volledig gamma van 10.000 relatiegeschenken via de link www.promo-gifts.be. Wij staan voor een persoonlijke service voor iedere klant.Ons doel : een tevreden klantenbestand opbouwen die telkens weer bij ons bestellen omdat ze tevreden zijn.

Wat kan promo-textiel bv je bieden?

U vindt ons op onze websites. Bij een offerteaanvraag krijgt u binnen de 24 h respons. Zoekt u iets speciaals en u vindt het niet direct ? Mail ons... Wij zoeken voor u de beste kwaliteit aan de beste prijs. Wij hebben honderden tevreden klanten, meer dan 40 jaar ervaring in textiel en meer dan 10 jaar in relatiegeschenken. Wij zijn verdeler van alle grote merken , zowel voor promotietextiel, sportkleding als bedrijfskleding.

Wie gingen je voor?

Onze klanten komen uit heel Vlaanderen en Nederland en bestaan uit gemeentebesturen, verenigingen, bedrijven,allerlei vzw's, wandelclubs, petanqueclubs, basketbal- en volleybalteams. Wij verkopen niet per stuk aan particulieren.

Foto's

promo-textiel by Lorri in het kort

Relatiegeschenken met eigen logo

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

promo-textiel by Lorri


Kongostraat 33 8820 Kuurne