PromoPlants


Stationsweg 23A 2675 Honselersdijk

Over PromoPlants

PromoPlants is hèt adres voor uw gepersonaliseerde bloemen en planten.

Altijd iets op maat

  • Een bloem of een plant? Op kleur of met een eigen design? Groot of klein budget? Met ons brede assortiment en de vele mogelijkheden hebben we voor iedere gelegenheid een gepersonaliseerde groene eyecatcher.

Gratis digitaal voorbeeld

  • Naast het feit dat wij alle kennis van bloemen en planten in huis hebben, beschikken we ook over unieke technieken om het eindresultaat naar uw wens te maken. Neem gerust contact op om samen verder te denken.

Vrijblijvend advies

  • Graag een idee hoe uw eindproduct eruit komt te zien? Stuur gemakkelijk uw gewenste logo of ontwerp mee met uw aanvraag. Wij zorgen voor een gratis digitale sample van uw aanvraag, makkelijk hè?

Onze specialiteit

Promoplants kan uw logo, boodschap of ander design op een levende bloem of plant zetten. Zo hebben we kleine bloemen of planten als giveaway, maar ook grotere die geschikt zijn voor andere doeleinde.

Bloemen en planten zijn erg duurzaam en van deze tijd. De interesse naar groen en duurzaam neemt sterk toe en wij kunnen deze vraag goed voorzien van leuke artikelen.

Na vele jaren de retailers te hebben bediend met vernieuwende en prijswinnende plant-en-bloemconcepten, zijn we in 2022 van start gegaan om de promotionele markt te bedienen.

Wij zijn uw partner voor een alle groene en levenende relatiegeschenken, promotieartikelen of giveaways.

Neem gerust een kijkje op de site of neem contact op: promoplants.com/ 

Real flowers and plants, with a personal touch

Foto's

Smylieplant

PromoPlants in het kort

Relatiegeschenken met eigen logo

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Team

Onze locatie

PromoPlants


Stationsweg 23A 2675 Honselersdijk